Kyberturvallisuuden asiantuntijat palveluksessasi

Ensimmäisestä päivästä alkaen tarkoituksemme on ollut kirkas: estää kyberhyökkäyksiä, ja minimoida niiden vaikutukset

Truesec toimii Pohjoismaissa ja Euroopassa

Truesec alkuperäinen idea oli koota yhteen Ruotsin parhaat tietoturva-asiantuntijat

Marcus Murray perusti Truesecin vuonna 2005. Idea oli koota yhteen Ruotsin parhaat tietoturva-asiantuntijat, ja rakentaa liiketoiminta asiantuntijoiden intohimon varaan.

Alkujaan Truesec hoiti muun muassa pentestausta, häiriötilanteiden hallintaa, ja IT-ympäristöjen turvaamista. Lisäksi Truesec järjesti luentoja ja koulutusta järjestelmiin tunkeutumisen tekniikoista ja tietomurtojen torjunnasta. Kokoamalla yhteen suuren joukon kyberturvallisuuden asiantuntijoita voimme saada enemmän aikaan, ja ajaa kyberturvallisuuden kehitystä eteenpäin. Olemme kehittäneet useita työkaluja ja toimintatapoja, jotka ovat saavuttaneet kansainvälistä huomiota.

Meidän missiomme: estää kyberhyökkäykset ja minimoida niiden vaikutukset.

Estämme kyberhyökkäykset ja minimoimme niiden vaikutukset

Kyberturvallisuuden, IT-infrastruktuurin ja tietoturvan kehityksen asiantuntijoina olemme vuodesta 2005 alkaen tarjonneet ensiluokkaisia ratkaisuja niin yksityiselle kuin julkiselle sektorille.

Truesec Group

Truesec on kansainvälinen kyberturvallisuusyritys, jolla on selkeä tarkoitus: estää kyberhyökkäykset ja minimoida niiden vaikutukset. Perustamisvuodesta 2005 lähtien Truesec on saavuttanut vahvan maineen ja yritysten luottamuksen kansainvälisellä tasolla.

Tänä päivänä Truesec koostuu yli 350 kyberasiantuntijasta Ruotsissa, Tanskassa, Suomessa, ja Saksassa – kattaen koko kyberturvallisuuden kirjon.

Asiantuntijamme

Kyberturvallisuuden, IT-infrastruktuurin ja tietoturvan kehityksen asiantuntijoina olemme tarjonneet lähes 20 vuotta ensiluokkaisia ratkaisuja niin yksityiselle kuin julkiselle sektorille.

Asiantuntijamme omaavat ainutlaatuisen kokemustaustan ja runsaan tietotaidon koko kyberturvallisuuden kentältä. Opi lisää asiantuntijoidemme taustoista sekä erityisosaamisen alueista.

Life at Truesec.

Truesecin arki ja kulttuuri

Truesec yhdistää teknologian ja merkityksellisyyden. Me työskentelemme yhdessä, toisiamme tukien ja haastaen, sekä autamme toisiamme olemaan avuksi asiakkaillemme taistelussa kyberrikollisuutta vastaan. Pääset oppimaan eräiltä alan parhailta osaajilta.

Truesec vaalii vieraanvaraista kulttuuria, joka perustuu luottamukselle, osaamiselle, yhteistyölle ja tiedon jakamiselle. Jos haluat tehdä todellisen muutoksen rakastamasi asian parissa, me olemme sinulle oikea paikka.

Incident response retainer with Truesec cyber specialist and we start with an oboarding.

Yhdessä teemme muutoksen

Teemme päivittäin töitä yhdessä auttaaksemme sinua suojelemaan kaikkein arvokkaimpia tietojasi. Olemme palvelualttiita, halukkaita tekemään muutoksen, ja jokainen asiantuntijamme tarjoaa oman ainutlaatuisen erityisosaamisensa.

Yhteinen tietotaitomme ja vahva merkityksellisyyden kokemuksemme antavat meille voittavan edun taistelussa kyberrikollisuutta vastaan

Truesec offers great job opportunites within cybersecurity and tech

Ura

Jokainen työntekijämme näyttelee keskeistä roolia matkallamme kohti turvallista digitulevaisuutta. Työnantajanasi haluamme auttaa sinua kehittymään ja menestymään. Ei ole väliä mistä aloitat; monenlaiset urapolut ovat meillä mahdollisia.

Intohimoisen asenteen avulla voit löytää kanssamme loputtomasti mahdollisuuksia, ja päästä oppimaan alan parhailta tekijöiltä.

Truesec security operations center in Stockholm

Kyberturvallisuuskeskus

Pohjois-Euroopan johtava kyberturvallisuuskeskus sijaitsee Tukholman keskustassa. Keskus on kaikkien yhteiskunnallisten toimijoiden, yritysten ja organisaatioiden käytettävissä, ja sen tavoitteena on toimia innovaatio-, tiedonjako- ja yhteistyöfoorumina, jonka avulla voidaan yhdessä kehittää kyberuhkien havaitsemiskykyä ja kyberpuolustuskykyä.

Miten teemme muutoksen

35,000+
Incident response työtä viimeisen 12 kuukauden aikana
500+
Haastavaa tutkintatapausta ja kriittisiin tapauksiin puuttumista vuonna 2023
250+
Aktiivista Truesec SOC -asiakasta

Trusted by

Palvelumme

Yksi kumppani kaikkiin kyberturvallisuusratkaisuihin

Tarjoamme tarvittavat palvelut kattamaan kaikki mahdollisen kybermurron vaikuttamat alueet. Ratkaisumme kattavat kaikki kyberturvallisuusominaisuudet, ja ne mukautetaan aina yrityksesi tarpeisiin.

Miksi Truesec

Aitoa kyberturvallisuustiedustelua

Saat käyttöösi johtavan asiantuntijuuden ja vakaan kokemustaustan. Olemme intohimoisia, kokeneita ja erikoistuneita kyberturvallisuuden asiantuntijoita. Toimimme rehellisesti ja riippumattomasti ehkäistäksemme tietoturvaloukkauksia ja minimoidaksemme niiden vaikutuksia.

Image of SIEM systems and software gather security-related data from logs, network devices, applications, and other sources. They centralize this information into a single platform, allowing security teams to monitor and analyze it comprehensively.

Käytännön kokemukseen pohjautuvia näkemyksiä ja asiantuntemusta

Ratkaisumme perustuvat tietomurtojen ja uhkien päivittäistason hallinnasta saatuihin näkemyksiin. Sinulla on käytössäsi tehokkaimmat keinot kyberturvallisuusvahinkojen ennustamiseen, ehkäisemiseen, havaitsemiseen, niihin reagoimiseen ja niistä toipumiseen.

Yhteistyöhön perustuva lähestymistapa

Kyberturvallisuusuhat ja tietomurrot kehittyvät jatkuvasti. Niinpä ratkaisuja on mukautettava, ja eri asiantuntija-alojen yhdistettävä voimansa. Valitsemme aina sopivimmat asiantuntijat yhteistyöhön kanssasi pitämään huolen, että kyberturvallisuuden häiriötilanteesi tulee tehokkaasti hallituksi.

Keitä me olemme

Olemme ISO 9001-, 14001-, ja 27001-sertifioituja

Truesec on sitoutunut suojelemaan yhteiskuntaa ja ympäristöä. ISO-sertifioituna yrityksenä teemme digitaalisesta suojastasi entistäkin vahvemman.

Vectra AI logotype. Cybersecurity.

Vuoden partneri

Truesec palkittiin vuoden kasvupartnerina

Truesec, Pohjoismaiden johtava kyberturvallisuusalan toimija, on ylpeä siitä, että Vectra on palkinnut sen arvostetulla vuoden kasvupartneri -palkinnolla.

Truesec is a trusted partner for cyber security.

Turvaa yhdessä

Microsoft Solution -partneri

Keitä me olemme

Suojelemme yhteiskuntaa

Meillä on yrityksenä mittava vastuu. Taistelemme kyberrikollisuutta vastaan ja suojelemme yhteiskuntaa. Emme ole tyypillinen kyberturvallisuusyritys – asiantuntijamme ovat erityisasiantuntijoita.

Työskentelemme päivittäin tietomurtojen estämisen ja niiden vaikutuksien minimoimisen eteen.

Cloud security

Luotettu kyberpartneri

Kyberturvallisuuden sertifikaatit ja jäsenyydet

Image of Truesec Incident Response Team's accreditation by Trusted Introducer, symbolizing their recognition in cybersecurity expertise.
Image showcasing the membership of Truesec's Incident Response Team in FIRST (Forum of Incident Response and Security Teams).

Esittely: Managed Detection and Response

Incident Response and Recovery

Kyberhyökkäyksen koittaessa sinun on oltava valmiina. Me autamme sinua sekä estämään kyberhyökkäyksiä että minimoimaan niiden vaikutuksia. Vankan asiantuntijuuden ja kokemusperäisten näkemysten avulla tuemme yritystäsi kaikilla kyberrikollisuuden vaikuttamilla alueilla.

Esittely: Vuoden 2023 uhkatiedusteluraportti

Uhkanäkymät jatkavat kehittymistään

Kyberrikollisuus on edelleen kasvussa, ja Euroopan geopoliittinen tilanne vaikuttaa kyberuhkien näkymiin. Saat vuoden 2023 uhkatiedusteluraportistamme syväluotaavan käsityksen kehittyvistä kyberuhista, ja siitä, miten priorisoida omia kyberturvallisuuden sijoituksia riskien minimoimiseksi tulevaisuudessa.

Esittely: Managed Detection and Response

Tuhansien päätelaitteiden ympärivuorokautinen valvonta 24/7

Managed Detection and Response -palvelumme avulla pysyt ympärivuorokautisesti / 24/7 uhkatekijöiden edellä. Palvelu hyödyntää mittavia tiedustelutietojamme, uhka- ja häiriötilanteisiin erikoistuneita tiimejä, vastatoimia sekä kokeneiden ammattilaisten ennakointikykyä.

Keitä me olemme

Mitä asiakkaamme sanovat