All-in-one kyberturvallisuusalusta

Truesec kyberturvallisuusalusta

Truesec-kyberturvallisuusalusta tarjoaa ainutlaatuisen yhdistelmän asiantuntijoiden kehittämiä työkaluja ja palveluita. Suunniteltu kattavaa kyber-riskien hallintaa ja suojaa varten.

Tehosta kyberturvallisuuden tilaasi

Hanki käytännönläheisiä näkemyksiä

Hahmota globaalit kyberuhat

Itsepalveluportaalimme takaa yhdenmukaisen ja helposti navigoitavan digitaalisen kokemuksen Truesec-palveluissa. Hallinnoi turvallisuustoimintojasi keskitetysti ja tehokkaasti.

Pysy informoituna, pysy turvassa

Pysy ajan tasalla hakkerointitapauksista ja häiriötilanteista yksityiskohtaisen ja päivitetyn luettelon avulla. Perehdy käytettyihin taktiikoihin ja hyödynnettyihin haavoittuvaisuuksiin omaa puolustustasi vahvistaaksesi.

Kohdeanalyysi tietoon perustuvia päätöksiä varten

Tutustu tilastoihin, joissa korostetaan toimialoja ja maita, joihin kyberuhat eniten kohdistuvat. Hanki arvokasta tietoa ja näkemyksiä siitä, miten tehokkaimmin suojella organisaatiotasi.

Tunne vihollisesi

Paneudu globaalisti toimivien uhkaavien tahojen ja hakkeriryhmien syväluotaviin profiileihin. Opi ymmärtämään heidän motiivejaan, toimintatapojaan ja suosimiaan kohteita, voidaksesi paremmin puolustautua mahdollisia hyökkäyksiä vastaan jo ennakolta.

600,000
Valvottua päätelaitetta
1,200+
Lähetettyä uhkailmoitusta vuoden 2023 aikana
3,000+
Aktiivista kyberturvallisuusalustan käyttäjää
Truesec Cybersecurity Platform Interface Showing Unified Management Dashboard

Truesec kyberturvallisuusalusta: Hallinnoi riskejä

Saumaton integrointi toimintaympäristöösi

Tehosta kyberturvallisuuden tilaasi integroimalla alustamme olemassa oleviin EDR- (päätelaitteiden tunnistus ja reagointi), XDR- (laajennettu tunnistus ja reagointi) ja haavoittuvuusskannereihisi. Saavuta ainutlaatuinen näkyvyys ja hallinta koko tietoturvainfrastruktuurillesi, ja edesauta tiimiäsi tekemään faktaan perustuvia päätöksiä sekä reagoimaan nopeasti ilmeneviin uhkiin.

Truesec kyberturvallisuusalusta

Keskeiset hyödyt

Itsepalveluportaali

Itsepalveluportaalimme takaa yhdenmukaisen ja helposti navigoitavan digitaalisen kokemuksen Truesec-palveluissa. Hallinnoi turvallisuustoimintojasi keskitetysti ja tehokkaasti.

Käytännönläheisiä näkemyksiä

Hyödynnä vahvaa raportointiamme ja analytiikkaamme. Muunna hälytys-, häiriötekijä-, haavoittuvuus- ja uhkatiedustelutiedot käytännön näkemyksiksi ja lähtötasoiksi. Tee faktaan perustuvia päätöksiä vahvistaaksesi puolustustasi.

Käyttäjäystävällinen mukauttaminen

Mukautettava käyttäjäroolien hallinta ja SSO-integraatio, joka tukee Active Directorya ja Entra ID:tä.

Reaaliaikaiset ilmoitukset

Pysy ajan tasalla ilmoituskeskuksemme avulla. Ota käyttöön reaaliaikaiset push-ilmoitukset kyberturvallisuusalustan tapahtumista kaikissa Truesec-palveluissa. Vastaa nopeasti uusiin uhkiin ja häiriötilanteisiin.

Saumaton integrointi

Tehosta toimintojasi REST-sovellusliittymien avulla, ja saumattomalla integroinnilla johtavien IT-palveluiden hallinta-alustojen (ITSM) kuten ServiceNow’n, sekä Business Intelligence (BI) -työkalujen, kuten Power BI:n ja QlikView’n, kanssa.

Desktop Threat Notification on Truesec Cybersecurity Platform

Näkemykisemme yhdistäminen avoimeen lähdekoodiin

Hanki näkyvyyttä kyberuhkamaisemaan

Threat Insights -palvelumme tarjoaa kattavan kuvan jatkuvasti muuttuvasta kyberturvallisuusympäristöstä Truesec- ja OSINT-tietoihin perustuen.

Pysy ajan tasalla, pysy turvassa
XDR
Tunne vihollisesi
Hahmota maailmanlaajuiset kyberuhat
Tavoiteanalyysi tietoon perustuvan päätöksen tekemiseksi

Graafiset kojelaudat kertovat vain pienen osan totuudesta; tunnistustekniikka auttaa meitä tunnistamaan sokeat pisteet.

Kasper Rosenberg

L2 Analyst - Managed Detection and Response

A cybersecurity expert using EDR, MDR, and XDR Solutions on Truesec Cybersecurity Platform.

Truesec kyberturvallisuusalusta: Lisää näkyvyyttä

Saumaton integrointi toimintaympäristöösi

Tehosta kyberturvallisuuden tilaasi integroimalla alustamme jo olemassa oleviin EDR- (päätelaitteiden tunnistus ja reagointi), XDR- (laajennettu tunnistus ja reagointi) ja haavoittuvuusskannereihisi. Saavuta ainutlaatuinen näkyvyys ja hallinta koko tietoturvainfrastruktuurillesi, ja edesauta tiimiäsi tekemään tietoon perustuvia päätöksiä sekä toimimaan nopeasti ilmenevien uhkien edessä.

Mobile Threat Notifications on Truesec Cybersecurity Platform"

Truesec kyberturvallisuusalusta: uhkatiedustelu

Reaaliaikaiset uhkailmoitukset

Uhkailmoituspalvelumme varmistaa, että pysyt aina askeleen edellä. Pysy ajan tasalla uusista uhista, haavoittuvuuksista, ilmenevistä hyökkäysmalleista ja muusta. Suojaa organisaatiosi hetkessä liittymällä kyberturvallisuusalustalle mobiililaitteellasi tai näyttöpäätteelläsi.

Attack Prediction Level on Truesec Cybersecurity Platform

Truesec kyberturvallisuusalusta: käytännönläheiset näkemykset

Valjasta analytiikkamme käyttöösi

Pysy askeleen edellä mukautettavien puolustuskykyjemme avulla. Kyberturvallisuusalustamme hyödyntää huippuluokan teknologiaa ja koneoppimista mukautuakseen ja vastatakseen älykkäästi ilmeneviin kyberuhkiin. Hyödy ennakoivasta kyberturvallisuus-strategiasta, joka identifoi ja lieventää potentiaalisia riskejä ennen kuin ne eskaloituvat, ja varmista yrityksellesi korkein mahdollinen suoja.

 

Global Threat Intelligence Visualization on Truesec Cybersecurity Platform

Truesec kyberturvallisuusalusta: uhkailmoitukset

Hyödynnä uhkatiedustelumme mahdollisuudet

Uhkailmoituspalvelumme tuottaa asiantuntijoidemme tarkasti valikoimaa ja rikastamaa tietoa. Emme vaivaa jokaisella ilmenevällä haavoittuvuudella tai uhalla; tarjoamme harkitusti analysoituja ja olennaisia näkemyksiä kyberturvallisuuden vahvistamiseksi.

Meihin luottavat

Oatley logo
The Truesec Cybersecurity Center" and its "SOC (Security Operations Center)

Ympärivuorokautinen ja -vuotinen monitorointi

MDR/SOC/SIEM kyberturvallisuusalustallamme