cybersecurity consultants in Truesec cybersecurity operations center.

Vertaansa vailla olevaa kyberturvallisuutta

Hallinnoitu tunnistus ja reagointi (MDR)

Truesecin tietoturvavalvomo (SOC) on Pohjoismaiden suurin, ja MDR-ratkaisumme tarjoaa verkkojen, päätelaitteiden ja pilviympäristöjen seurantaa 24/7. Varmista yrityksesi turvallisuus: Saat 72 tunnissa perehdytyksen ja täydellisen katsauksen Truesec kyberturvallisuusalustaan. MDR-palvelun käyttöönoton jälkeen 100 % asiakkaistamme ei ole havainnut lainkaan yrityksen toimintaan kohdistuvia kriittisiä vaikutuksia.

Suojaa yrityksesi

Truesecin MDR-ratkaisut

Vie osoitin ominaisuuden päälle saadaksesi lisätietoja MDR Core MDR Enterprise
Seurantaa 24/7
Uhkien tunnistus ja niihin reagointi 24/7
Truesecin räätälöity uhkien tunnistamisratkaisu
Uhkien metsästys ja uhkatiedustelu
Päätelaitteiden tunnistus ja reagointi (EDR)
Uhkatiedot
XDR
Häiriötilanteiden valmiusryhmä (CRIRT)
SIEM
NDR
Truesecin asiakkuudenhallintatiimi
Alustan ohjelmistorajapintajärjestelmän käyttöoikeus
Haavoittuvuusprofiili
Tutustu MDR Core -palveluun Tutustu MDR Enterprise -palveluun

Managed Detection and Response (MDR)

MDR:n edut

Jatkuva suojaus

MDR-palvelullamme yrityksesi saa 24/7 seurantaa ja nopeaa reagointia mahdollisiin uhkiin. Tämä takaa, että yrityksesi on turvassa kaikkina aikoina.

Asiantuntijaneuvonta

Saat käyttöösi työlleen omistautuneen kyberasiantuntijatiimimme, jonka erikoisalaa ovat uhkien tunnistus ja niihin reagoiminen. Voit hyötyä heidän asiantuntemuksestaan ja kokemuksestaan vahvistaaksesi turvallisuustasoasi ja saadaksesi yksilöityä opastusta, joka on räätälöity oman yrityksesi erityistarpeisiin.

Mielenrauhaa

Voit olla rauhallisin mielin tietäen, että yrityksesi kriittiset resurssit ovat turvassa huippuluokan tekniikan ja ennakoivan seurannan ansiosta. MDR-palvelumme ansiosta voit keskittyä kasvattamaan yritystäsi samalla, kun me käsittelemme monimutkaisia kyberturvallisuusasioita tarjoten sinulle mielenrauhaa ja luottamusta digitaaliseen puolustukseesi.

Saavuta mielenrauha Truesecin palveluiden ansiosta

MDR-palvelun käyttöönoton jälkeen 100 % asiakkaistamme ei ole havainnut lainkaan yrityksen toimintaan kohdistuvia kriittisiä vaikutuksia.

Hallinnoitu tunnistus ja reagointi

Pohjoismaiden suurin tietoturvavalvomo

Truesecin tietoturvavalvomo, joka on Pohjoismaiden suurin, on sertifioitu ja alan johtavien yritysten käyttämä. Tietoturvavalvomomme tarjoaa laajan alustan, josta kaikki asiakkaamme hyötyvät yrityksen koosta riippumatta. Se takaa myös kattavan seurannan ja jokaisen hälytyksen yksityiskohtaisen tarkistamisen.

Tarjoamalla asiantuntemusta ja viimeisimpiä tietoja uhkatiedustelu- ja tietoturvaloukkausten torjuntatiimeiltämme kokonaisvaltainen lähestymistapamme paljastaa uhkatoimijoiden strategiat. Tämä auttaa meitä pysymään uusien kehittyvien uhkien edellä. Jatkuvalla tiedustelullamme ja huippuluokan havaitsemistekniikallamme takaamme vertaansa vailla olevan tarkkuuden uhkien havaitsemisessa.

Hallinnoitu tunnistus ja reagointi

Truesecin räätälöity uhkien tunnistusratkaisu

Edistyksellinen ratkaisumme sisältää uhkien metsästystä ja havaitsee kyberuhat, jotka tavallisesti kiertävät vakiomalliset SOC-havaitsemismenetelmät. Truesecin räätälöidyt tunnistussäännöt on kehitetty hyödyntäen laajaa kokemustamme ja asiantuntemustamme ja niitä hienosäädetään jatkuvasti Incident Response -tiimiltämme saaduilla tiedoilla. MDR-palvelun käyttöönoton jälkeen 100 % asiakkaistamme 100 % asiakkaistamme ei ole havainnut lainkaan yrityksen toimintaan kohdistuvia kriittisiä vaikutuksia.

Hallinnoitu tunnistus ja reagointi

32 000+ tunnin kokemus tietoturvaloukkausten torjunnassa

Erityinen kyberturvallisuuden tietoturvaloukkausten torjuntatiimimme, jolla on yli 32 000 tunnin kokemus tietoturvaloukkausten torjunnasta, toimii ympäri vuorokauden tarjoten nopeaa ja määrätietoista palvelua uhkien vähentämiseksi. Kaikki häiriötilanteista kerätyt tiedot yhdistetään MRD-palveluumme, jotta voisimme lisätä tietämystämme ja parantaa reagointimahdollisuuksiamme.

Hallinnoitu tunnistus ja reagointi

Miten autamme

24/7
Ympärivuorokautista turvallisuusseurantaa
220+
Aktiivista asiakasta Truesecin tietoturvavalvomossa
5,000+
Selvitettyä häiriötilannetta viime vuonna

Huippuluokan työkalut ja kehittynyt tekoäly

Truesecin MDR-palvelu tarjoaa kaikki työkalut, joita olemme yhdessä päättäneet ottaa käyttöön. Niitä tehostetaan nykyaikaisella tekoälyllä (kattavat kielimalliparannukset alustoille, generatiiviset ominaisuudet ja koneoppiminen sekä mahdollisesti neuroverkot.)

Managed Detection and Response -palvelut (MDR)

Työkalumme

MDR on ulkoistettu turvallisuuspalvelusopimus, joka tarjoaa edistynyttä suojausta päätelaitteissa. Managed Detection and Response mahdollistaa edistyneemmän ja syvemmän havaitsemisen sekä haittaohjelmien estämisen. Truesec MDR käyttää tekoälyä ja koneoppimista tarjotakseen perusteellisemman turvallisuusanalyysin.

Endpoint Detection and Response (EDR)

Useimmat nykyaikaiset hyökkäykset kohdistuvat ympäristön endpoint-kerrokseen (asiakkaat ja palvelimet), joten EDR on ratkaisevan tärkeä työkalu hyökkäysten havaitsemisessa ja hallitsemisessa. EDR:ää voidaan tehostaa edelleen IDR:llä, joka keskittyy Active Directory -resursseihin (identiteetit ja käyttäjät) liittyviin ominaisuuksiin.

IDR solutions focus on monitoring and securing identities within an organization's network, particularly user identities associated with access to systems, applications, and sensitive data.

Identity Detection and Response (IDR)

IDR-ratkaisut keskittyvät identiteettien valvontaan ja suojaamiseen organisaation verkossa, erityisesti järjestelmien, sovellusten ja arkaluonteisten tietojen käyttöön liittyvien käyttäjäidentiteettien valvontaan ja suojaamiseen.

CDR solutions focus on identifying and responding to threats that specifically target cloud infrastructure, applications, and data stored in the cloud.

Cloud Detection and Response (CDR)

CDR-ratkaisut keskittyvät tunnistamaan ja reagoimaan uhkiin, jotka kohdistuvat erityisesti pilvipalveluiden infrastruktuuriin, sovelluksiin ja pilvipalveluun tallennettuihin tietoihin.

Cyberattack

Network Detection and Response (NDR)

NDR-ratkaisut keskittyvät tunnistamaan uhkia ja poikkeamia verkkoliikenteessä, jotka saattavat viitata haitalliseen toimintaan tai tietoturvaloukkauksiin, ja vastaamaan niihin. NDR-työkalut hyödyntävät useita eri teknologioita, kuten koneoppimista, käyttäytymisanalytiikkaa ja allekirjoituksiin perustuvaa havaitsemisesta verkkoliikenteen jatkuvassa seurannassa.

Image of SIEM systems and software gather security-related data from logs, network devices, applications, and other sources. They centralize this information into a single platform, allowing security teams to monitor and analyze it comprehensively.

Security Information and Event Management (SIEM)

SIEM-järjestelmät ja -ohjelmistot keräävät turvallisuuteen liittyviä tietoja lokitiedoista. Ne keskittävät nämä tiedot yhdelle alustalle, missä tietoturvaryhmät voivat seurata ja analysoida tietoja.

FAQ MDR

Managed Detection and Response (MDR) kansankielellä

What exactly is Managed Detection and Response?

MDR is Truesec’s all-in-one cybersecurity service designed to actively seek out and neutralize cyber threats. We keep a watchful eye on your digital assets around the clock, ensuring your organization is protected from the ever-evolving cyber dangers.

How does Truesec’s MDR service spot threats effectively?

Alongside our expert analysts, we use a powerful combination of tools like Endpoint Detection and Response (EDR), Security Information and Event Management (SIEM), and Network Detection and Response (NDR) to accurately detect and tackle threats. We don’t just rely on technology; we add a human touch for precision.

How does Truesec stay ahead of new cyber threats?

Our service is built on the principles of adaptability and foresight. By continuously learning and adapting to new threat intelligence, we ensure our defense mechanisms are as dynamic and resilient as the threats they face.

Does Truesec’s MDR work well with cloud platforms?

Absolutely. We specialize in protecting platform as a service (PaaS) and software as a service (SaaS) environments with security protocols that grow alongside your cloud-based applications, providing a robust shield in the cloud.

How do we ensure Truesec’s MDR service is top-notch?

We rigorously test the market’s tools, selecting only the best to identify advanced threats. By partnering with your IT teams and other security solutions, we create a holistic front against cyber risks.

How does Truesec’s MDR protect operational technology (OT) systems?

For OT environments, our approach is to blend in seamlessly without disrupting operations. We deploy sensors that monitor without touching, backed by our dedicated OT security experts, ensuring continuous protection.

Ole yhteydessä

Ota meihin yhteyttä

Lisää ystävällisesti tietosi lomakkeella, jotta voit keskustella asiantuntijamme kanssa, ja oppia lisää Managed Detection and Response (MDR) -palvelusta.